Roolf living loungestol Dotty medium

kr. 3.600,00

Er du til en boheme, afslappet stil inde såvel som ude, så er du landet på det rigtige sted. Den sprit nye “Roolf Living” lounge kollektion indenfor stole, puffer, solsenge, sofaer, m.v. er netop landet i vores showroom i Humlebæk. Kan derudover købes online her på www.bambusdanmark.dk
Møblerne kan modstå alle vejrtyper takket været det stærke 100% tyndt vævet UV stabiliseret polypropylen materiale. Strukturen i stoffet er kraftig og stærk. Møblerne justerer sig selv i forhold til kroppens bevægelser, fyldet er EPS som sikre ergonomisk og behagelig siddekomfort. Vi er vilde med denne fantastiske kollektion fra ROOLF-Living.

Findes i 15 forskellige farver! Hvid, Beige, Blomme, Grå, Lime, Turkis, Pastelblå, Navy blå, Rosa, Terra, Antrasit samt de nye farver for 2024 Gold, Mossgrren, Oxberry red og Raspberry
Skriv den ønskede farve ved bestilling i bemærkningerne.

– Både til indendørs og udendørs brug
– Kan modstå alle vejrtyper
– Lavet af 100% UV-stabiliseret tyndt vævet polypropylen
– Fabrikeret i Belgien

Dimensioner:

Medium lounge chair: D75xB75x H70 x sæde højde 35cm

XL lounge chair: D75xB75x total H80 x sæde højde 45cm

OBS! Der skal påregnes en leveringstid på 4 uger

Kategori:

Beskrivelse

Udendørs loungestol til udendørsbrug kan ligeledes bruges indenfor – hvis du er til et afslappet look er disse loungestole, stole med armlæn, sofaer og puf samt de kendte beanbags et nyt frisk pust til stuen eller teenageværelset. Du kan skabe den perfekte loungestemning med disse møbler, sammensæt gerne forskellige farver. For det nordiske look er dotty beige, grå og pastelblå en super cool kombination.

Hvis du er på udkik efter et afslappet look med stemning der oser af boheme og dejlige sommeraftner med venner – har du fundet de rigtige udendørsmøbler.

Views: 237

Yderligere information

Vægt 6 kg
Størrelse 75 × 70 × 70 cm