VELKOMMEN hos Danmarks førende bambus ekspert

BAMBUS GIGANT SERIEN

Inden du vælger bambushegn, så læs punkterne under bæredygtighed, så du er bekendt med opbygningen af bambus, som naturprodukt.

Dette gigantiske bambus hegns paneler, vil tilføje et smukt og eksotisk touch til din have, terrasse eller balkon på ingen tid.

Bambusstængerne i disse hegns paneler har en gennemsnitlig diameter på 6-9 cm og er forbundet med indvendige vandrette bambus stænger, der løber gennem hele bredden af ​​hegnspanelet. Resultatet er et meget stabilt, holdbart og robust hegn.

De er fremstillet i Indonesien og er meget holdbare.

De tykke bambusstokke giver hegnet et bastant og råt ”look”, som gør at de virker moderne og derfor er velegnet til mange typer at opgaver. 

Der er utallige anvendelsesmuligheder både ude og inde. 

Hegnene er lavet i en rigtig god kvalitet, og man kan med det mørke oliere det op, så det får en dybere glød. 

Alle toppe er skåret så de er lukket for at forhindre regnvand i at trænge ind. 

De er nemme at montere og der er flere måder at montere dem på ud fra de givne omstændigheder. Man kan bruge monteringssæt fremstillet til Gigant-serien, som gør at metal looket kommer ind i det naturlige look. Alternativt kan man montere hegnet ved at bore for (for at undgå at bambussen flækker) og derefter skrue lange skruer, gerne 14cm ind i stolpen og derefter hegnet. Der hvor det ikke er muligt bores der for og skrues ind fra sidste bambus og ind i stolpen.

Husk altid at vedligeholde hegnene med et velegnet plejeprodukt – gerne 1-2 gange om året, se mere under plejeprodukter.

Typer af gigant hegn

Visits: 6296

Skip to content