BAMBUS GIGANT SERIEN

Inden du vælger bambushegn, så læs punkterne under bæredygtighed, så du er bekendt med opbygningen af bambus, som naturprodukt.
Dette gigantiske bambus hegns panel, som fås i flere størrelser, og vil tilføje et smukt og eksotisk touch til din have, terrasse eller balkon på ingen tid. Bambusstængerne i disse hegns paneler har en gennemsnitlig diameter på 6-9 cm og er forbundet med indvendige vandrette bambus stænger, der løber gennem hele bredden af ​​hegnspanelet. Resultatet er et meget stabilt, holdbart og robust hegn.

De er fremstillet i Indonesien og er meget holdbare.

De tykke bambusstokke giver hegnet et bastant og råt ”look”, som gør at de virker moderne og derfor er velegnet til mange typer at opgaver. 
Der er utallige anvendelsesmuligheder både ude og inde. 

Farver
De findes i 2 farver lys og mørk, og i forskellige størrelser, kan det bruges som et byggesæt, hvor I selv bestemmer designet.

5 ord der beskriver dette hegn
Tidsløst, langtidsholdbart, naturligt, miljøvenligt og smukt. 

Hegnene er lavet i en rigtig god kvalitet, og man kan med det mørke oliere det op, så det får en dybere glød. Alle toppe er skåret så de er lukket for at forhindre regnvand i at trænge ind. 

De er nemme at montere og der er flere måder at montere dem på ud fra de givne omstændigheder. 

Husk altid at vedligeholde hegnene med et velegnet plejeprodukt – gerne 1-2 gange om året, se mere under plejeprodukter.

Hits: 3854