Bambus pavillon/pergola

Overdækning?

Du kan også vælge at overdække din pavillon/pergola, enten med noget der kan holde regn og sol ude, som f.eks et solsejl eller du kan lægge et bambus hegn (splitbambus eller rullehegn), eller en helt anden løsning.

Dette gør at du faktisk kan forlænge din sæson udendørs, både om aftenen når duggen falder og på de lune forårs og efterårsdage.

Man kunne også bruge den som overdækning i forbindelse med et udekøkken.
Idéerne er mange, det er blot fantasien der sætter grænsen.
Du kan også få inspiration af at se på de billeder fra siden her.

Hvis du ønsker at beholde den gule farve på bambussen skal du behandle den med “Bamboo protection” eller hvis du skal have den gule farve frem igen kan du bruge “Grey go off”. Plejeprodukter finder du også i online shoppen.

Fås i flere størrelser og Modeller

Vi har en enkelt bambus pavillon i udstillingen hos Enggården havemøbler. Den er i lys bambus, måler 3×4 meter. Pavillonen kan også fås i 3×3. Den model er fra Kina. Der medfølger samleanvisning på engelsk. Bolte, bor og værktøj følger med pavillonen. Pavillonen er IKKE forboret, det gør man selv ift. tilpasning af hvor den skal placeres.
Pavillonerne er bestillingsvare og leveringstiden er 1-2 uger.

Bambuspavillon lys -Kina
3×4 mtr kr. 4.490,-
3×3 mtr kr. 3.990,-

Bambuspavillon mørk – Kina
3×4 mtr kr. 4.990,-
3×3 mtr kr. 4.490,-

Der er også en bambuspavillon fremstillet af Guadua bambus. Guadua bambus er fra Sydamerika og er verdens stærkeste bambus, og derfor også en del dyrere. Pergolaen er meget robust og er designet med stivere i hjørnerne. 

Bambuspavillon – Sydamerika
2×3 mtr kr. 5.490,-
3×3 mtr kr. 6.490,-
3×4 mtr kr. 6.990,-
4×4 mtr kr. 7.990

Hits: 1845