VELKOMMEN hos Danmarks førende bambus ekspert

Styling af altaner og terrasser....

Savner du der skal ske noget....

Åh…. hvor vi alle ved det og kender det. Vi står der med vores nyindkøbte smukke planter og krukker. Vi har brugt en formue (endnu engang), men vi kan bare overhovedet ikke få det til at se ud som i havebladet, inspirations kataloget fra planteskolen, på pinterest, eller der hvor vi nu henter vores inspiration.
Fat mod – for det første gør øvelse mester, og det gør ikke noget at man bare kopierer lige over fra et billeder, for man lærer noget hver gang alligevel. Så kan der komme variationer ind, og krukkerne er anderledes. Farverne spiller med hinanden i andre nuancer, og så bliver det bedre og bedre….måske………..

Men men men

Ikke alle synes det går bedre eller er nemt og derfor tilbyder vi også denne service.
Vi har erfaring omkring de forskellige planter og kan skaffe de fleste gennem vores netværk af forhandlere.

Så ønsker du inspiration eller hjælp til at gøre f.eks din altan, terrasse, udestue eller andre rum i forbindelse med haven lidt mere hyggelige og lækre, kan vi både give dig gode råd samt hjælpe dig med at style det du har behov for. 

Nogle fif og gode råd...

En altan er et dejligt opholdssted, der er ikke noget bedre end at slå døren op, når solen skinner og graderne stiger, og komme ud og mærke varmen.
Det er jo blevet meget populært at få bygget altaner på de gamle byggerier rundt omkring, samt på alle de nyere bolig blokke der skyder op alle steder i Danmark. 

4 gode tips til altan-indretning:

  • Start ud med at lave en plantegning over din altan. Dette giver overblik over, hvor meget plads du har at gøre godt med, når du skal indrette. 
  • Tænk også over, hvad du ønsker at bruge din altan til. Skal den bruges, når du skal slappe af og læse en god bog eller skal det være et spisested til lækker mad og hyggelige samtaler? 
  • Overvej om du ønsker at dække din altan med bambushegn, sejl eller anden afdækning, så du får lidt privatliv.  
  • Sidst men ikke mindst er det naturligvis meget vigtigt, at de møbler du vælger til altanen er udendørsmøbler, som kan holde til vind og vejr, og som ikke fylder mere end altanen kan bære pladsmæssigt. 

    Det grønne element
    Er du den, der elsker at mærke naturen tæt på dig, også når du befinder dig midt inde i storbyen? Så dekorer din altan med masser af grønt, og skab dit eget grønne pusterum. Brug plantekasser og krukker, dyrk lækre krydderurter. Find planter der blomstrer længe, eller mindre træer, der enten er stedsegrønne eller løvfældende.
    Er pladsen trang kan altankasser være et supplement, da de ikke optager plads inde på selve altanen. Skab din egen  grønne oase midt inde i byen.

Terrasse i værløse stylet i sommeren 2020 - asiatisk præg

Terrasse opført og hegn opsat efteråret 2020

Visits: 799

Skip to content