Dotty rund puf ø70

kr. 3.200,00

Lækker stil til både inde og ude.  Den sprit nye “Roolf Living” lounge kollektion indenfor stole, puffer, solsenge, sofaer, m.v. kan ses i vores showroom og derudover købes online her på www.bambusdanmark.dk
Møblerne kan modstå alle vejr typer takket været det stærke 100% tyndt vævet UV stabiliseret polypropylen materiale. Strukturen i stoffet er kraftig og stærk. Møblerne justerer sig selv i forhold til kroppens bevægelser, fyldet er EPS som sikre ergonomisk og behagelig siddekomfort. Vi er vilde med denne fantastiske kollektion fra ROOLF-Living.

Findes i 15 forskellige farver! Hvid, Beige, Blomme, Grå, Lime, Turkis, Pastelblå, Navy blå, Rosa, Terra, Antrasit og de 4 nye farver for 2024 Gold, Mossgrren, Oxberry red, Raspberry
Skriv den ønskede farve ved bestilling i bemærkningerne.

– Både til indendørs og udendørs brug
– Kan modstå alle vejrtyper
– Lavet af 100% UV-stabiliseret tyndt vævet polypropylen
– Fabrikeret i Belgien
Dimensioner:

Ø50 cm x 50 cm x 35 cm

Kategori:

Beskrivelse

Roolf Living udendørs puf med et afslappet look, der oser af stemning – en udendørs puf kan samtidig bruges som bord, hvilket skaber en afslappende loungestemning i haven, på terrassen eller omkring poolen uden du skal bekymre dig om vejret. Roolf udendørsstole, solsenge og pufs tåler alt slags vejr og kan tilmed flyde i poolen. Møblerne kommer i 11 farver og produceres i Belgien.

Denne prestigefyldte Roolf Living-kollektion findes allerede i adskillige haver og på mange verandaer, terrasser, tagterrasser og gårdhaver rundt om i verden. Takket være det stærke 100% tyndt UV-stabiliserede polypropylen materiale kan stoffet modstå både sol og regn. Strukturen af tekstilet er tyk og stærk. Da den justerer sig efter din krops bevægelse, sikrer disse møbler, med en fremragende EPS-fyldning, ergonomisk og behagelig siddekomfort.

Roolf Living udendørsmøbler garanterer dig de mest afslappende somre i smukke og trendy omgivelser de næste mange år.

Møblerne til udendørsbrug kan ligeledes bruges indenfor – hvis du er til et afslappet look er disse udendørsstole, stole med armlæn, sofaer og udendørs puf et nyt frisk pust til stuen eller teenageværelset. Du kan skabe den perfekte loungestemning med disse møbler, sammensæt gerne forskellige farver. For det nordiske look er Dotty beige, grå og pastelblå en super cool kombination.

Udendørs puf fra Roolf Living

En udendørs puf skaber et afslappet look med stemning der oser af boheme og dejlige sommeraftner med venner – er du til det look har du fundet de rigtige udendørsmøbler.

Du kan få udendørs puf i Ø50 og puf Ø70

Hvor kan jeg se møblerne?

Roolf Living kan ses i vores showroom på Bakkegårdsvej 102C, 3050 Humlebæk

Hvis du som professionel butik, hotel, restaurant eller indretnings arkitekt er interesseret i kollektionen, hører vi meget gerne fra dig, så vi kan aftale et besøg i vores showroom eller et besøg hos dig, hvor vi kan præsentere møblerne.

Visits: 29

Yderligere information

Vægt 3 kg
Størrelse 70 × 70 × 35 cm