Bambusterrasse

kr. 690,00

DA mulighederne er mange for farve og riller i bambus terrassebrædder, har vi valgt at lade det være en bestillingsvare. Dette gør at der vil forekomme leveringstid, men til gengæld får man lige det man gerne vil have. Vi hjælper i hele processen.

Du kan se de 3 farver i vores udstilling.

Terrasse brædderne måler 1860mm x 139mm x 20mm. Prisen er pr. m2

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Da udregningen af en rigtig pris er vigtig skal vi bruge det antal m2 terrassen skal være. Herefter kan vi regne ud, hvad der skal bruges af tilbehør til at lægge terrassen. Husk at medregne trapper og plateauer, hvis disse skal indgå i terrasse projektet.

Det er et super godt valg med en Bambusterrasse, da bambus jo er den hurtigst voksende plante i verden og dermed en fantastisk kilde til bæredygtig produktion.

Vore bambus terrasse brædder er produceret ved hjælp af en højtryks proces, som gør brættet til et særdeles hårdt og formstabilt materiale, lige så hårdt og holdbart som ædeltræ.

Produkterne er derfor særligt velegnede til terrasser og andre bygningselementer, som skal kunne tåle hårdt slid, f.eks. staldinventar.

Vær opmærksom på at det er natur materiale, så vindridser og revner vil være naturligt forekommen. Overfladeridser kan afhjælpes ved en let slibning og efterfølgende oliering.

 • 100% bambus
  Som råprodukt bruger vi udelukkende bambus, der er udvalgt til at producere terrassebrædder
 • Langtidsholdbar
  Vores termiske behandling ændrer bambusfibrene og øger holdbarheden.
 • Co2 neutral
  Op til 1 m vækst pr. Dag. Et kæmpe græs med økologiske topmærker.
 • Simpel montering
  Ende not og fer samt kantnot muliggør en nem, sikker og tidsbesparende montering ved hjælp af clips, der kan holde terrassen på plads. Stød ende flader sammen over en strø.
 • Hård og slidstærk
  Næsten lige så solid som stål og så holdbar som tropisk træ
 • Formstabil
  Ingen naturlig rotation som med træ, meget lav hævelse og svind. Ud over de stærke fordele bambus har, er det også en fantastisk smuk glød og ensartethed, så terrassen fremstår elegant mange år ud i fremtiden. Vi giver dig gerne et tilbud på lægning af din bambus terrasse og udregner også gerne et tilbud på levering. Så kontakt os med oplysninger om mål, højde og bredde etc…, så kan vi fremsende et skriftligt tilbud til dig.
  Fordele:

  • Holdbarheden på bambus terrasse brædder er utrolig høj.
  • Bambus bliver ikke så hurtigt slidt.
  • En bambus terrasse der er nemt at montere, da alle brædderne er ens.
  • En bambus terrasse skaber et naturligt og eksklusivt udseende.
  • Bæredygtig, da bambus er en hurtigvoksende plante
   Terrassen vedligeholdes med produkter velegnet til bambus

 

Visits: 827

Yderligere information

Størrelse 186 × 14 × 2 cm
Farve

Teaktræ, Mørk