VELKOMMEN hos Danmarks førende bambus ekspert

Møbler og gulvtæpper

møbler til mange formål

MØBLER TIL UDE, INDE, VÅDT OG TØRT

BAMBUSMØBLER – den mere sete type af bambusmøbler, der nu har været på markedet gennem flere år. Disse møbler er med til at skabe den skønneste stemning. Da det er et natur produkt vil der forholdsvis hurtigt opstå patina på møblerne. Man kan give det en behandling med “protection”, men det er stadig et naturprodukt og de skal ind i tørvejr om vinteren. 

ROOLF møblerne fra Belgien vinder ved deres mange lækre farver og deres mulighed for at kunne stå ude hele året, så man ikke skal finde plads for vinter opbevaring. De kan bruges mange steder, på verandaer, terrasser, tagterrasser og gårdhaver. De er også nemme af flytte rundt for alle. 
ROOLF gulvtæpper til udendørs brug. Mange farver og mønstre, faktisk 15 i alt. Nemme at holde og kan sagtens også bruges inde ligesom ROOLF møblerne. 

ET SERIEN – vores eget design er møbler fremstillet af forarbejdet bambus, der derefter er olieret. Det giver en smuk glød og er et meget holdbart have møbel, der også kan stå ude hele året. Dog er det altid bedst at opbevare dem i tørvejr over vinteren, grundet vores meget fugtige klima. 

 

sofabord stylet 2

Views: 801

Skip to content