Giganthegn mørk 180x150cm – 2 stk tilbage

kr. 2.390,00

Hegnene er lavet i en rigtig god kvalitet, og man kan med det mørke oliere det op, så det får en dybere glød. Alle toppe er skåret så de er lukket for at forhindre regnvand i at trænge ind.

De er nemme at montere og der er flere måder at montere dem på ud fra de givne omstændigheder.

Husk altid at vedligeholde hegnene med et velegnet plejeprodukt – gerne 1-2 gange om året, Det kan være bambusolie eller Black bamboo renovator

Kategori:

Beskrivelse

Dette gigantiske bambus hegns panel, som fås i flere størrelser, vil tilføje et smukt og eksotisk touch til din have, terrasse eller balkon på ingen tid. Bambusstængerne i disse hegns paneler har en gennemsnitlig diameter på 6-9 cm og er forbundet med indvendige vandrette bambus stænger, der løber gennem hele bredden af ​​hegnspanelet. Resultatet er et meget stabilt, holdbart og robust hegn.

De er fremstillet i Indonesien og er meget holdbare.

Husk at bambus er et naturprodukt, og der dannes derfor revner i bambussen. Dette kan ikke undgåes, da fibrene ligger på langs og er meget stærke. De åbner sig ofte når de tørrer.

Ved montering kan man evt. bruge de monteringssæt der er fremstillet til dem.

De tykke bambusstokke giver hegnet et bastant og råt ”look”, som gør at de virker moderne og derfor er velegnet til mange typer at opgaver.
Der er utallige anvendelsesmuligheder både ude og inde.

Views: 87

Yderligere information

Vægt 40 kg
Størrelse 180 × 8 × 150 cm

Du kunne også være interesseret i...