Bambus kulfilter luftrenser

kr. 25,00

Bambuskulposer er meget alsidige og kan bruges som luft og lugt renser, samtaffugter. Hvis du lider af fugtige pletter i dit hjem, tågede vinduer i din bil, ubehagelige lugte i dine sko eller garderobe, vil dette aktiverede bambuskul sikre frisk, tør og bedre luftkvalitet.

Aktiveret bambuskul er et meget absorberende materiale med en fin mikrostruktur og et stort antal meget fine porer. Disse aktiverede kulpartikler tiltrækker gas- og væske partikler, som derefter neutraliseres.

De naturlige poser med kulfyldte poser kan nemt hænges op eller placeres hvor som helst i huset og fungerer som en stærk lugt- og fugtsvamp. Bambus lugtfjernere er velegnede til køkken, soveværelse og stue, bil, køleskab, campingvogn, båd, lade osv.

Holdbarhed

Med tiden vil den absorberende kvalitet af bambuskul aftage. Det er vigtigt at lægge posen i solen i en time en gang om måneden. Dette vil “aktivere” kulet igen og få det til at holde i op til 2-3 år!

Genanvendeligt

Når virkningen af bambuskul ophører, kan du skære posen op og sprede kulspånerne mellem planterne. Det hjælper i høj grad planterne med at optage næringsstoffer fra jorden.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Størrelse 20 × 10 × 5 cm