VELKOMMEN TIL BAMBUSDANMARK

Vi forhandler miljørigtige produkter til din hverdag!

Lukket for sæsonen, ring 22 46 64 67 for møde

Afspil video

BAMBUSSPECIALIST I MERE END 20 ÅR

Bambus er en græsart, der vokser fra den samme plante, og hele tiden skyder nye skud op, og er verdens hurtigst voksende plante.

Den har fantastisk mange fordele, og de sidste 5-10 år er brugen af bambus her i Vesten eksploderet. Både indenfor tøjindustrien, møbelindustrien, til musikinstrumenter, cykler og meget meget mere.

Bambusfibrene er stærke, man siger bambus er 9 gange stærkere end træ.
Derudover, som noget af det vigtigste optager bambussen mere end 30% co2 i luften, ift. andre planter og træer, så forureningen formindskes. Kan vi ønske os mere af denne vidunderlige plante?

Vi elsker bambus, og har gennem de sidste 20 år arbejdet med bambus i alle former og afskygninger.  I dag forhandler vi Danmarks mest omfattende udbud af bambus stokke, hegn, udebade mm.   

AKTUELLE TILBUD

UDVALGTE KATEGORIER

RULLEHEGN

RULLEGARDINER

SALG TIL PRIVATKUNDER

Vi er Danmarks største virksomhed indenfor handel med bambus. Vi tilbyder salg af bambus til alle typer af erhvervskunder, samt til EAN registrerede kunder / virksomheder

Kontakt os så kan vi oplyse jer om priser til erhvervskunder, samt muligheden for levering og svar på andre spørgsmål der måtte være.

SALG TIL ERHVERV

Vi sælger via vores webshop samt fysisk bambusprodukter til alle typer at privat kunder i både Danmark og Norden.

Man er velkommen i vores udstilling på Kagerup Byvej 2, 3200 Helsinge, og kan herfra tage varer med sig med det samme, med mindre at varen er midlertidigt udsolgt fra lageret.

Det er altid muligt at ringe til os på tel 22466467 eller mail@bambusdanmark.dk og få råd og vejledning, samt information om varen er på lager.

ANBEFALET TIL DIG

 • Model 8: Bambus Udebad mørk firkantet 180cm – maj 2022 – kan forudbestilles

  DKK 6.490,00
 • Model 7: Bambus udebad lys firkantet 180cm – maj 2022 – kan forudbestilles

  DKK 6.490,00
 • Model 6: Bambus udebad mørk firkantet – 150cm

  DKK 5.990,00
 • Model 3: Bambus udebad lys 180cm – kommer maj 2022 – kan forudbestilles

  DKK 5.990,00

Om Bambus Danmark

Bambusdanmarks salg af bambus startede i år 2000 og bambusdanmark ejes af Jeanett Correll. Først solgte vi til kunder via vores planteskole og anlægsgartneri, men nu har vi valgt at få et stort showroom, hvor kunderne kan se hegnene opsat.

Vi har mange års erfaring med opsætning og design af bambushegn, og bambus brugt til alverdens andre formål. Siden her giver god inspiration og der kommer hele tiden nyt til.

Samarbejde med Enggården
Vi har nu i samarbejde med Enggården havemøbler etableret en 2000 m2 stor inspirationshave. Og vores mange bambusprodukter indgår nu i Enggårdens egen udstilling.

Tilmelding til nyhedsmail

* indicates required

Nyhedsbrevet vil indeholde gode tilbud samt nye produkter. Derudover inspirationsbilleder og gode idéer fra vores kreative kunder.

VÆRD AT VIDE OM BAMBUS

Når du vælger at opsætte bambushegn eller køber bambusstokke, hvad enten det er til indendørs eller udendørs brug, skal du være klar over at bambus er et naturprodukt.

Ligesom træ efter at være fældet, danner fine revner, gør bambus det samme. Disse revner vil altid være der. 

Når temperaturen stiger, vil det luft der findes mellem de 2 knæ, udvide sig, og derfor “springer” bambussen. Det forringer ikke holdbarheden på bambussen.

seneste nyt

CIRCULAR FURNITURE DAYS

CIRCULAR FURNITURE DAYS CIRCULAR FURNITURE DAYS, SEPTEMBER 16 – 18, 2021. Kom og besøg os på på messen Circular Furniture

Stats

Stats Online User: Today’s Visitors: Today’s Visits: Yesterday’s Visitors: Yesterday’s Visits: Total Visitors: Total Visits: Hits: 861

Enggården og bambus

Vi har nu i samarbejde med Enggården havemøbler etableret en 2000 m2 stor inspirationshave. Og vores mange bambusprodukter indgår i

facebook

Udvalgte fotos

vores kunder mener

køb et gavekort

gavekort

Del på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
Print

Hits: 169423