BAMBUSSTOKKE

Tonkin og bambus stokke

De mindste stokke man kan få er Tonkinstokke der er modne, træagtige skud eller grene af bambusarten Phyllostachys bambusoides fra Asien. Denne bambusart danner store skove af slanke og lige skud. 

Stokkene er marvfyldte, og derfor meget stærke. Tykkelsen aftager kun lidt fra rodende til top, og knæene eller bladfæsterne er små.

Tonkinstokke er meget stive, men hvis de lægges lidt i vand, kan de bøjes. Det store kiselindhold i stokkene gør dem modstandsdygtige mod råd.  

De er meget velegnede til opbinding af højtvoksende, bløde planter som tomater, chili, clematis osv. Ligeledes kan de bruges til espaliering på vægge osv.

BAMBUS

Fra Kina:

Vi har et bredt sortiment af moso bambus stokke der er den gule bambus importeret fra Kina, herfra kommer også Nigra bambussen, som er den brogede mørke bambus.

Fra Indonesien
:
Java bambussen, der findes i 2 farver. Den bleg gule bambus, samt den mørke bambus, som bruges i Deluxe rullehegn, samt Gigant serien.

Fra Sydamerika
:
Guadua bambus serien. Vi lagerfører den ikke, men tager den gerne hjem på bestilling.  Den kan fås i meget tykke størrelser, helt op til 15-18 cm i diameter. 

Ikke alle størrelser er lagervare, så bestil og vi vil tage dem hjem. 

Bambus_stokke_3_540
Bambusstokke_natur_1_540
Bambusstokke_natur_2_540
Bambusstokke_sort_1_540
Bambusstokke_sort_2_540
Bambusstokke_sort_3_540

Byg selv dit bambushegn

Vi hjælper gerne med idéer til design af bambus hegn. Vi har mange års erfaring med bambus og et stort arkiv af inspirationsbilleder.

Husk at bambus kan bruges både indendørs og udendørs.

Hits: 3762